Tekerem Szerelem - Bringaszerelő tanfolyam

2020.02.29. - 14:00

Így szeresd a bicajodat: tisztítsd, kenegesd, pumpáld hetente!

A 2. ALKALOM TÉMÁJA: Állapotfelmérés, alapvető tisztítási fázisok, tisztítószerek fajtái és használata, tisztítás utáni kenés

Az RK Bikes Kálmánjával képzést indítunk az egészséges biciklikért. Fél éven át, havonta egy szombaton összegyűlünk a bringaszerelő műhelyen, melyen elméleti és gyakorlati oktatást kapunk, miközben egy jó célt támogatunk.
A részvétel adományos, a bevétel teljes összegét adománybiciklik felújítására és célba juttatására fordítjuk. Ajánlott adomány 3000 HUF.

A műhelyeken a résztvevők kerékpárján tanulunk. Ha szeretnéd, hogy az egyik a tied legyen, küldj néhány fotót a bringáról és beküldött képek alapján a szervezők kiválasztják a legmegfelelőbbeket.

A tanfolyamhoz bármikor lehet csatlakozni, de érdemes már az alapoktól velünk tanulni. Egy alkalom időtartama 2x1,5 óra, szünettel.

További információ és jelentkezés:
a kolumban.zsuzsa@eromuvhaz.hu e-mail címen vagy a +36 30 448 5119-es telefonszámon.
Védőkesztyűt hozz magaddal, vagy vásárolhatsz a helyszínen, a RideKálmán által is használt, Wondergripből 1600 Ft-os áron. Ha van felesleges rongyod otthon, akkor hozd el, arra is szükség lehet. Minden egyéb szerszámokat mi biztosítunk.
Érdemes jegyzetlapokkal és írószerrel készülni!

2. ALKALOM: Állapotfelmérés, alapvető tisztítási fázisok, tisztítószerek fajtái és használata, tisztítás utáni kenés.